Σούφρωσε» πορτοφόλι από περίπτερο & έγινε… καπνός - Αποκαλυπτικό video

Κρήτη
Σούφρωσε» πορτοφόλι από περίπτερο & έγινε… καπνός - Αποκαλυπτικό video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε δύο γυναίκες πήρε το πορτοφόλι

Δεν δίστασε να βάλει στο... μάτι πορτοφόλι, σε περίπτερο του Ηράκλειου και ενώ η κάτοχος του βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από αυτό.

Το συμβάν διαδραματίστηκε το πρωί της Τετάρτης σε περίπτερο στην καρδιά του Ηρακλείου.

Το θύμα, πήγε στο περίπτερο ζητώντας μια κάρτα για καρτοτηλέφωνο.

Η γυναίκα δίνει τα χρήματα στην υπάλληλο, παίρνει τα ρέστα, τα βάζει στο πορτοφόλι, άθελα της όμως το αφήνει σε ράφι και απομακρύνεται ελάχιστα μέτρα, για να βάλει την κάρτα στο τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται καθαρά και στο video που ακολουθεί, σειρά έχει η επόμενη πελάτισσα η οποία αφού εξυπηρετείται, παίρνει το πορτοφόλι από το ράφι και… εξαφανιζεται και ενώ το θύμα βρίσκεται ακριβώς πίσω της.

Η ανυποψίαστη γυναίκα επιστρέφει στον πάγκο του περιπτέρου για να πάρει το ξεχασμένο πορτοφόλι της και έντρομη συνειδητοποιεί ότι αυτό είχε «κάνει φτερά».

Η κάμερα ασφαλείας λειτούργησε σωτήρια στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού υλικό, κατέγραψε καρέ - καρέ το τι ακριβώς σε διάστημα μόλις 40 δευτερολέπτων.

Όπως ανέφερε η υπάλληλος στο neakriti,gr, άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν με αστυνομικούς να φθάνουν στο περίπτερο για να πάρουν το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και να καταγράψουν το περιστατικό.

Το πορτοφόλι επιστράφηκε στην κάτοχο του και η γυναίκα ζήτησε σύγνωμη 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τελικά το πορτοφόλι  το επέστρεψε η γυναίκα που το πήρε στην κάτοχο του, εμφανιζόμενη μετανιωμένη λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι το πήρε κατά λάθος και με σκοπό να το δώσει στην αστυνομία.

Η ίδια μάλιστα ζήτησε συγνώμη ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν έλειπε το παραμικρό από το πορτοφόλι.

Δείτε το video, επικεντρώνοντας κυρίως στο 0.11 τότε δηλαδή που η γυναίκα αφηρημένη αφήνει το πορτοφόλι της στον πάγκο, αλλά και στο 0.29 τότε που η επόμενη πελάτισσα το «σουφρώνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News