Πέταξαν πέτρα σε παρμπρίζ αυτοκινήτου στην εθνική οδό - Λαχτάρα για την οδηγό

Κρήτη
Πέταξαν πέτρα σε παρμπρίζ αυτοκινήτου στην εθνική οδό - Λαχτάρα για την οδηγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά την σύγχυση και τον πανικό, η οδηγός κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της, ενημερώνοντας και την αστυνομία για το περιστατικό στο οποίο και πρωταγωνίστησε

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα επί της εθνικής οδού Ηρακλείου με κατεύθυνση τον Άγιο Νικόλαο.

Ασυνείδητοι εκσφενδονίζουν πέτρες, προκαλώντας εκτός από τον τρόμο και τον πανικό στους διερχόμενους οδηγούς, ακόμη και ζημιές στα οχήματα που «μπαίνουν» στο στόχαστρο τους.

Τελευταίο περιστατικό διαδραματίστηκε μέρα μεσημέρι της Τετάρτης επί του ΒΟΑΚ.

Όχημα που οδηγούσε γυναίκα οδηγός, στο ύψος της γέφυρας της Λ. Παπαναστασίου, «δέχτηκε» πέτρα από άγνωστο άτομο και η οποία αφού χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, προκάλεσε φθορές.  

Όπως ήταν φυσικό η οδηγός αντιλήφθηκε το περιστατικό ωστόσο και με δεδομένο ότι κινούνταν στην εθνική όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτατες και καθίσταται αδύνατο να ακινητοποιηθεί το όχημα από την μία στιγμή στην άλλη, διατήρησε την ψυχραιμία της μέχρι να φθάσει σε ασφαλές σημείο.

«Όπως περνούσα το μεσημέρι από την εθνική για να πάω στην δουλειά μου, ξαφνικά άκουσα έναν θόρυβο. Κοιτάζω στο παρμπρίζ και συνειδητοποιώ ότι μου πέταξαν πέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ράγισμα στο τζάμι. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους ενέργειες που αν μη τι άλλο είναι επικίνδυνες για τους διερχόμενους οδηγούς και σε κάθε περίπτωση εγκυμονούν κινδύνους και για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος». Αναφέρει μεταξύ άλλων στο neakriti, η οδηγός η οποία με το που έφθασε στην εργασία της, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά με πρωταγωνιστές αφελή άτομα, τα όποια άγνωστο για ποιον λόγο , εκσφενδονίζουν πέτρες και άλλους είδους αιχμηρά αντικείμενα σε οχήματα που κινούνται στην εθνική με τους ίδιους να βρίσκονται σε σημείο που να μην γίνονται αντιληπτοί.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για άκρως ασυνείδητες και επικίνδυνες πράξεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες για τους ανυποψίαστους οδηγούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News