Ηράκλειο

«Δίνω αίμα, σώζω ζωή» για 27η χρονιά στο ξενοδοχείο Creta Maris

Ημέρα αιμοδοσίας στο Creta Maris για 27η συνεχή χρονιά

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και για 27η συνεχή χρονιά, το Creta Maris Beach Resort, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον, Ημέρα Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Με έντονη διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και ένα μεγάλο χαμόγελο, η πλειοψηφία των εργαζόμενων και μελών της Διοίκησης του ξενοδοχείου εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην Ημέρα Αιμοδοσίας.

Τελικώς, σαράντα έλαβαν έγκριση από την υπεύθυνη γιατρό και συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου - Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ημέρα Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 από τη Διοίκηση του Creta Maris Beach Resort, με στόχο να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους, αλλά και την τοπική κοινωνία, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να προσφέρουν ένα δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των εργαζομένων του ξενοδοχείου οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της, όπως επίσης και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στο Metaxa Hospitality Group και λειτουργεί από το 1975, σε απόσταση αναπνοής από τη Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Με δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, υδάτινο πάρκο, θερινό κινηματογράφο, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, το Creta Maris Beach Resort συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε μια όμορφη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια