Το όνειρο της Ιατρικής για την Γαβριέλλα Στραταντωνάκη έγινε πραγματικότητα!

Ηράκλειο
Το όνειρο της Ιατρικής για την Γαβριέλλα Στραταντωνάκη έγινε πραγματικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκόραρε ψηλά» η Γαβριέλλα Στραταντωνάκη και το όνειρο της ιατρικής έγινε πραγματικότητα, συγκεντρώνοντας 18.981 μόρια!

Η όμορφη και χαμογελαστή 19χρονη Γαβριέλλα Στραταντωνάκη, κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, δικαιώνοντας τους κόπους και της θυσίες της και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της!

Ήταν όνειρο ζωής για εκείνη να καταφέρει να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή, καθώς πέρυσι με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε κατάφερε να περάσει στη Γεωπονική Αθηνών, ωστόσο το όνειρο της ιατρικής παρέμεινε ζωντανό, δεν… τα παράτησε και με τη δεύτερη προσπάθειά της, τα κατάφερε!

Με θετική σκέψη, επιμονή και συντονισμένη προσπάθεια, με θυσίες, αλλά «και με τη βοήθεια του Θεού!», όπως η ίδια εξομολογείται στο neakriti.gr, κατάφερε να εισαχθεί στη σχολή που αγαπά!

Η Γαβριέλλα, η οποία ήταν μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, έκανε και τους γονείς της, καθώς και τους καθηγητές της, υπερήφανους, τους οποίους η ίδια βρίσκει την ευκαιρία μέσα από το neakriti.gr, να τους ευχαριστήσει.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη θυσία που έκανες όλο αυτό το διάστημα, ώστε να πετύχεις το στόχο σου;

«Δεν θα έλεγα ότι έκανα θυσία γιατί εγώ το επέλεξα, εξάλλου αν σου αρέσει αυτό που επιλέγεις να κάνεις, δεν καταλαβαίνεις τον κόπο που καταβάλλεις, ή μάλλον αυτός ο κόπος… είναι ευχάριστος. Το μόνο απλά που δεν μπορούσα να κάνω όλο αυτό το διάστημα, ήταν να βγαίνω με τους φίλους μου, ενώ περιόρισα και τις δραστηριότητές μου, καθώς παίζω πιάνο, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και την ενόργανη, ενώ είμαι και αθλήτρια του τάε κβον ντο! Ε, με όλα αυτά υποχρεωτικά, παρόλο που τα… αγαπάω, δεν μπορούσα να ασχοληθώ!».  

Πώς αισθάνεσαι σήμερα, που ανταμείφθηκαν οι κόποι σου;

«Αισθάνεται υπέροχα που κατάφερα να εισαχθώ στη Σχολή που ήθελα! Ήταν όνειρο ζωής για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξή τους στον αγώνα μου, καθώς και τους καθηγητές μου, ενώ θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά να μην αφήνουν τα όνειρά τους, να τα κυνηγούν με επιμονή και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα μπορεί να φαίνονται αδύνατα, μέχρι να πραγματοποιηθούν!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News