Σε ένα Σαββατοκύριακο έκανε «φύλλο και φτερό» δωμάτια ξενοδοχείων και σπίτι

Ηράκλειο
Σε ένα Σαββατοκύριακο έκανε «φύλλο και φτερό» δωμάτια ξενοδοχείων και σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε κλέψει πάνω από 750 ευρώ, λίρες Αγγλίας και Σκωτίας, κοσμήματα και 4 κινητά

«Φύλλο και φτερό» είχε κάνει δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και σπίτι στη Χερσόνησο ένας 29χρονος.

Ο 29χρονος είχε κλέψει χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Ειδικότερα, χτες το βράδυ ένας άγνωστος εισέβαλλε στο σπίτι της 40χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό της κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια εισέβαλλε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε μία 48χρονη αλλοδαπή, και έκλεψε χρήματα, κινητό τηλέφωνο, κάρτα τραπεζικού καταστήματος, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 430 ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε προβεί στη διάπραξη των συγκεκριμένων κλοπών.

Ο άνδρας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη αμέσως, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 308 ευρώ, 11 λίρες Αγγλίας, 5 λίρες Σκωτίας, 4 κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ακολούθησε έρευνα σε χώρο όπου διέμενε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι ο 29χρονος μέσα σε δύο ημέρες και ειδικότερα το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου είχε διαπράξει ακόμη 3 κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων αφαιρώντας συνολικά 118 ευρώ μια λίρα Αγγλίας, αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει το ποσό των 750 ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News