Με MDMA και κοκαΐνη «πιάστηκαν» τρεις νεαροί

Ρέθυμνο
Με MDMA και κοκαΐνη «πιάστηκαν» τρεις νεαροί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις άνδρες κυκλοφορούσαν σαν κύριοι με τα ναρκωτικά

Με MDMA, κοκαΐνη, αλλά και κάνναβη συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου τρεις άνδρες.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 20, 25 και 32 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους τρεις νεαρούς άνδρες, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 11,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 9 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1,7 γραμμάρια MDMA, μικροποσότητα κάνναβης και μια συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Στην συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των ανδρών οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και μικροποσότητα κάνναβης.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News