Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως!

Ηράκλειο
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πόρτες του άνοιξε χθες το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο, για να υποδεχθεί την κοινωνία της Κρήτης και ειδικά τους μαθητές λυκείου του νησιού

Με μια εκδήλωση ανοικτή στην κοινωνία το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο υποδέχθηκε τους Κρητικούς γονείς και μαθητές για να τους συστήσει με τα νέα ακαδημαϊκά προγράμματα που παρέχει.

Στους χώρους της Σχολής Επιστημών Υγείας οι επισκέπτες και αυριανοί φοιτητές του ιδρύματος συζήτησαν με τους καθηγητές των τμημάτων, ενώ ανοικτά στο κοινό ήταν και μια σειρά εργαστηρίων.

Τα ακαδημαϊκά τμήματα βρίσκονται ήδη στα μηχανογραφικά δελτία με το ίδρυμα έτοιμο να υποδεχθεί πάνω από 2 χιλιάδες φοιτητές το Σεπτέμβριο.

Κορυφαία επιλογή

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί την κορυφαία επιλογή για χιλιάδες νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων σπουδαστών που επιλέγουν την Κύπρο για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές.

Προσφέρει την δυνατότητα σπουδών εκτός Ελλάδος, σε ένα εντελώς νέο και διαφορετικό περιβάλλον το οποίο, όμως, είναι την ίδια στιγμή γνώριμο και φιλικό, στην καρδιά της Κύπρου, στην πρωτεύουσα Λευκωσία.

Απόφοιτοι πρώτοι στις προτιμήσεις των εργοδοτών

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επικεντρωμένο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας που δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα για την άμεση ένταξη των φοιτητών και αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Οι απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι πρώτοι στις προτιμήσεις των εργοδοτών με 82% των αποφοίτων μας έχουν βρει δουλειά στον τομέα τους σε διάστημα 6 μηνών από την αποφοίτηση τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία στο αγρόκτημα του ιδρύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News