«Σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.307 μόρια ο Κώστας Γκίζης

Ηράκλειο
«Σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.307 μόρια ο Κώστας Γκίζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάζει "πλώρη" για το Πολυτεχνείο και τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

«Διάνα» πέτυχε στις Πανελλήνιες ο Κώστας Γκίζης καθώς συγκέντρωσε με 19.307 μόρια . Ο Ηρακλειώτης είναι έτοιμος να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι όπως είπε, ενώ είναι δίπλα χαρούμενος που το όνειρο του, να φοιτήσει στο Πολυτεχνείο στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, γίνεται πραγματικότητα.

«Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθω, όπως και η ανακούφιση. Η προσπάθεια ετών, απέδωσε και αυτό σίγουρα έρχεται να δικαιώσει την επιλογή μου, να παραμείνω σταθερός στο στόχο μου» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Γκίζης. Σε ότι αφορά τα θέματα των εξετάσεων στη Φυσική και τη Χημεία που χαρακτηρίστηκαν αυξημένης δυσκολίας, ο ίδιος από την Θετική Κατεύθυνση και το 2ο πεδίο, με βαθμολογία 20 στη Φυσική και 19,7 στη Χημεία είπε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι τα θέματα δεν έμοιαζαν με αυτά άλλων ετών. Απαιτούσαν εκτός από καλή προετοιμασία και ψυχραιμία. Νομίζω ότι το στοιχείο της ψυχραιμίας, για να μπορέσεις να κατανοήσεις τι έπρεπε να γράψεις, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό».

19.051 μόρια για τον Ραφαήλ Στιβακτάκη

Έχοντας ήδη το 2016 περάσει στη Σχολή Αστυφυλάκων, ο Ραφαήλ Στιβακτάκης, επέστρεψε και πάλι στο ρυθμό των εξετάσεων, για να καταφέρει το μεγάλο του στόχο, να περάσει στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που το 2016 δεν «έπιασε» για ελάχιστα μόρια. Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών, του επεφύλαξαν μια από τις μεγαλύτερες χαρές, καθώς όχι μόνο κατάφερε να περάσει, αλλά και να αποτελεί έναν από τους αριστούχους, με 19.051 μόρια.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα. Τελειώνοντας τη μια Σχολή, ξεκινάω την άλλη. Ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω στη ζωή μου» τόνισε ο Ραφαήλ Στιβακτάκης, απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News