Καλοκαιρινός γάμος δίπλα στη θάλασσα για το γιο του Απόστολου Λουλουδάκη

Ηράκλειο
Καλοκαιρινός γάμος δίπλα στη θάλασσα για το γιο του Απόστολου Λουλουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα για τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΜέΡΑ25

Μέρα χαράς και ευτυχίας η σημερινή για τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του πολιτικού σχηματισμού ΜέΡΑ25 κ. Απόστολο Λουλουδάκη ο οποίος πάντρεψε με πολιτικό γάμο τον γιο του Μανόλη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αγγελική Πανηγύρη.

Τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου Ευθύμης Μουντράκης, παρουσία συγγενών και φίλων του νεαρού ζευγαριού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε εκτός δημαρχείου και συγκεκριμένα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της τουριστικής περιοχής, με φόντο το γαλάζιο, τη ρομαντική -με λουλούδια- διακόσμηση του χώρου, με το νιόπαντρο ζευγάρι να πετάει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ πολύ σύντομα θα αποκτήσουν μωρό καθώς η όμορφη νυφούλα διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης.

Ο πολιτικός γάμος «μαγνήτισε» τα βλέμματα επισκεπτών και «έκλεψε» τις εντυπώσεις το μεσημέρι και ενώ τουρίστες απολάμβαναν δροσερές βουτιές στις… δαντελωτές παραλίες.

Στην όμορφη τελετή παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός.

Ο οικονομολόγος κ. Απόστολος Λουλουδάκης είναι στενός φίλος με τον Ηλία Λυγερό, τον οποίο και στήριξε δυναμικά στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος του συνδυασμού «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες».

Το neakriti.gr εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι κάθε ευτυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News