Λαμπερά εγκαίνια για την Creta Gas

Ηράκλειο
Λαμπερά εγκαίνια για την Creta Gas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο κατάστημα για την κρητική εταιρεία στη λεωφόρο Μίνωος 57 στο Ηράκλειο

Νέα δεδομένα στην παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων με επίκεντρο το υγραέριο δημιουργεί η συνεργασία της Creta Gas με την Coral Gas.

Το νέο κατάστημα της Creta Gas, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Coral Gas στην Κρήτη, εγκαινιάστηκε στη λεωφόρο Μίνωος 57, ενώ νωρίτερα έγινε και ο αγιασμός στην έδρα της εταιρείας στο ΒΙΟ.ΠΑ. Τυλίσου, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Όλοι οι παράγοντες των συνεργαζόμενων εταιρειών τόνισαν στους δημοσιογράφους ότι η συνεργασία αυτή παρέχει την ασφάλεια της ποιότητας υγραερίου, την επάρκεια, την κάλυψη αναγκών σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και την αριθμητική διεύρυνση των πρατηρίων για τα οχήματα που κινούνται με υγραέριο, μια οικολογική και ασφαλή ύλη.

Τα εγκαίνια του καταστήματος λιανικής πώλησης ειδών υγραερίου της Creta Gas στο Ηράκλειο, στη λεωφόρο Μίνωος 57, τελέστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, παρουσία πλήθους κόσμου.

Με τη συνεργασία της Creta Gas με την Coral Gas, το υγραέριο στην Κρήτη πλέον, ως ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση για οικιακή χρήση, επαγγελματική αλλά και σε επίπεδο προμήθειας οχημάτων που κινούνται με υγραέριο, δημιουργεί μια άλλη προοπτική, παρέχοντας όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και την επάρκεια ακόμη και τις πιο απαιτητικές περιόδους και την αύξηση σε επίπεδο πρατηρίων που τροφοδοτούν με υγραέριο τα οχήματά τους με μια ενεργειακή ύλη οικολογική και ασφαλή, όπως επισημάνθηκε.

Νωρίτερα, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός των εγκαταστάσεων αποθήκευσης και διανομής προϊόντων υγραερίου της Creta Gas της οικογένειας Πετούση.

Από τη μία οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής και από την άλλη η λιανική πώληση στο Ηράκλειο κατέστη σαφές ότι δίνει λύσεις και προτάσεις συνολικές, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σε φιάλες υγραερίου και συσκευές, αλλά και τροφοδοσία δεξαμενών.

Όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι της Coral Gas, σκοπός της συνεργασίας της εταιρείας με την Creta Gas και την οικογένεια Πετούση είναι να προσφέρει τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες αυτό το φιλικό και πολύ οικονομικό καύσιμο, το υγραέριο. Άλλωστε, το άνοιγμα στην αγορά της Κρήτης ήταν κάτι που τους ενδιέφερε πάντοτε. Η συνεργασία με την οικογένεια Πετούση, η οποία είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης, έδωσε σάρκα και οστά στην επιθυμία αυτή.

Η εταιρεία Creta Gas εφαρμόζει τα αυστηρότερα και καταλληλότερα πρότυπα ασφαλείας, με σκοπό την προστασία του καταναλωτή.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό καύσιμο και ο κόσμος πρέπει να το γνωρίσει, να το αγαπήσει και να μάθει να το χρησιμοποιεί.

Ο γενικός διευθυντής της Coral Gas, Παναγιώτης Χαριτόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με την Creta Gas έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας και έχουμε βρει στο πρόσωπο της οικογένειας Πετούση έναν πολύ αξιόπιστο συνεργάτη για να αναπτύξουμε τις πωλήσεις του υγραερίου στην Κρήτη. Ενός προϊόντος που είναι πάρα πολύ οικονομικό και οικολογικό και πάρα πολύ εύχρηστο και μοντέρνο»...

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Πετούσης, ιδιοκτήτης της Creta Gas, δήλωσε ότι «η ανάγκη προέκυψε από τους καταναλωτές. Γιατί το υγραέριο είναι ένα πολύ οικονομικό και οικολογικό καύσιμο. Και ο κόσμος πρέπει να το μάθει. Να μην το φοβάται. Είναι πολύ ασφαλές, όταν γίνεται βέβαια με πιστοποιημένους τεχνίτες, και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στον κόσμο»...

Το κατάστημα στο Ηράκλειο

Σε ό,τι αφορά το κατάστημα λιανικής πώλησης στο Ηράκλειο, η γενική διευθύντρια της Creta Gas Χαρά Κουγιουμτζάκη δήλωσε ότι «είναι ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών υγραερίου και συσκευών υγραερίου. Τα πάντα γύρω από το υγραέριο. Από ένα απλό καμινέτο υγραερίου μέχρι μια δεξαμενή που μπορεί να τοποθετηθεί στο σπίτι του καταναλωτή και να θερμαίνεται με υγραέριο τον χειμώνα»...

Εξάλλου, ο εμπορικός διευθυντής της Coral Gas, Λευτέρης Ιατρόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του: «Βαδίζουμε στα καλύτερα και στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας για τον καταναλωτή και ευελπιστούμε να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς της Κρήτης». Για να συμπληρώσει ο επιχειρηματίας Ζαχαρίας Πετούσης: «Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε το καλύτερης ποιότητας καύσιμο με τον πιο ασφαλή τρόπο. Βρισκόμαστε σε μια εγκατάσταση εξαιρετική. Όλα μας τα μέσα, όλοι μας οι άνθρωποι είναι εξειδικευμένοι, εκπαιδευμένοι και στη διάθεση του κοινού για να μπορέσουμε όλοι μαζί να έχουμε ένα καθαρότερο περιβάλλον και πολύ οικονομικές λύσεις»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News