Άνοιγμα στον τουρισμό από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Ηράκλειο
Άνοιγμα στον τουρισμό από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή ήταν η αρχή για το ξεκίνημα μιας σημαντικής αποκλειστικής συνεργασίας του Μουσείου με την εταιρεία τουρισμού του κ. Κώστα Μπαντουβά

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν εχθές τα μεσάνυχτα η Διοίκηση και οι συνεργάτες (Rep) του Cretan Holidays μαζί με τα παιδιά τους, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης έπειτα από πρόσκληση της Διοίκησης της Έκθεσης του ΜΦΙΚ-ΠΚ.

Η Διευθύντρια Έκθεσης του Μουσείου κ. Λένα Μπορμπουδάκη και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν τη Διοίκηση του Cretan Holidays κ.κ. Κώστα Μαρκάκη και Ανδρέα Μονιάκη, την υπεύθυνη εκδρομών Lillan Knorr και τους συνεργάτες τους για μία Νύχτα στο Μουσείο!

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν περίπου πενήντα άτομα, περιλάμβανε ξενάγηση με φακούς στο σκοτάδι, δεινοαγωνίσματα, σεισμικές αναταράξεις, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και άλλα πολλά.

Αυτή ήταν η αρχή για το ξεκίνημα μιας σημαντικής αποκλειστικής συνεργασίας του Μουσείου με την εταιρεία τουρισμού του κ. Κώστα Μπαντουβά με στόχο την προσέλκυση τουριστών του νησιού που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αλλιώτικη νύχτα στο Μουσείο μαθαίνοντας πολλά για τον φυσικό πλούτο της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News