Ηράκλειο

Βρέφος νοσηλεύτηκε σε ράντζο στην Παιδιατρική του Βενιζελείου

Βρέφος 8 μηνών με πυρετό και άλλα συμπτώματα στο διάδρομο της Παιδιατρικής Κλινικής του Βενιζελείου

Στο διάδρομο νοσηλεύτηκε χθες βράδυ στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζελείου ένα μωρό 8 μηνών, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την οικογένεια ήταν η θέα συνεργείου το οποίο προχώρησε σήμερα το πρωί σε εργασίες στο air condition, λίγα βήματα από το κρεβατάκι στο οποίο βρισκόταν το μωρό.

Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες σε συνδυασμό με την έλλειψη θαλάμων στην κλινική, η γιαγιά του μωρού μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, κάνοντας λόγο για εικόνες που δεν μας τιμούν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε στις σκόνες, αλλά και στον θόρυβο, οι οποίες προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην οικογένεια.

Εντωμεταξύ, η υγεία του μωρού είχε βελτιωθεί, με τους γονείς να δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να παραμείνει άλλο στην κλινική το μωρό τους καθώς αποφάσισαν να μεταβούν σε ιδιώτη παιδίατρο.

Έτσι, υπέγραψαν και αποχώρησαν με τις χειρότερες όπως μας περιέγραψαν εντυπώσεις.

Από τη πλευρά μας, επικοινωνήσαμε με τον διοικητή Γιάννη Τασσόπουλο ο οποίος μας διευκρίνισε ότι το μωρό δεν μεταφέρθηκε χθες βράδυ σε θάλαμο για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο και ότι θα μεταφερόταν σήμερα πρωί σε θάλαμο.

Παράλληλα, ο κ. Τασσόπουλος μας ανέφερε ότι το μωρό δεν κινδύνευε και ότι ήταν υπό την εποπτεία της παιδιατρικής ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις εργασίες στο air contion, υποστήριξε ότι ήταν στο βάθος του διαδρόμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια