Το μαρτύριο της σταγόνας στο Ηράκλειο: «Είμαστε χωρίς νερό από την Κυριακή»

Ηράκλειο
Το μαρτύριο της σταγόνας στο Ηράκλειο: «Είμαστε χωρίς νερό από την Κυριακή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά νοικοκυριά έχουν πρόβλημα με την υδροδότηση - Κραυγή αγωνίας από τους Ηρακλειώτες

Το μαρτύριο της σταγόνας βιώνουν εδώ και πολλές μέρες κάτοικοι οι οποίοι μένουν στο κέντρο του Ηρακλείου και έχουν να δουν νερό από το πρωί της Κυριακής.

Ο κάτοικος Μ.Κ. της οδού Αρχιμήδους, κοντά στο Καπετανάκειο, ανησυχεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και αγωνιά για το πότε θα έρθει το νερό στο σπίτι του. Το ίδιο και πολλοί άλλοι κάτοικοι τόσο στο συγκεκριμένο δρόμο όσο και στη λεωφόρο Ικάρου και στην οδό Μονής Πρεβέλης.

«Από την Κυριακή το πρωί δεν υπάρχει σταγόνα στις βρύσες μας. Από τη ΔΕΥΑΗ μας λένε ότι το νερό θα έρθει, χωρίς όμως να μας αναφέρουν πότε θα γίνει αυτό» λέει αγανακτισμένος στο neakriti.gr ο Μ.Κ.

«Μου είπαν από τη ΔΕΥΑΗ να βάλω μοτεράκι, όμως δε γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Μάλιστα έχω φέρει και βυτίο, πλήρωσα 25 ευρώ για να έχω νερό στο σπίτι μου. Μέσα στο διαμέρισμα είμαστε συνολικά επτά άτομα. Τα τρία παιδιά είναι ηλικίας 10, 11 και 17 ετών… Και απλά περιμένουμε να δούμε πότε θα έρθει το νερό» τονίζει ο Μ.Κ.

Την ίδια ώρα, δεχτήκαμε κι άλλες καταγγελίες για προβλήματα στην υδροδότηση, όπως για παράδειγμα στη Μονή Πρεβέλης όπου πολλά νοικοκυριά δεν έχουν νερό.

Το neakriti.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, ωστόσο η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News