«Σούφρωσαν» παραφουσκωμένο πορτοφόλι… μα δεν χάρηκαν τη λεία τους!

Ηράκλειο
«Σούφρωσαν» παραφουσκωμένο πορτοφόλι… μα δεν χάρηκαν τη λεία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Της έκλεψαν το πορτοφόλι και έγιναν καπνός, ωστόσο δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους, καθώς τους έκαναν τσακωτούς!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, με θύμα μία 62χρονη και πρωταγωνιστές τέσσερις αλλοδαπούς ο ένας εκ των οποίων μάλιστα είναι ανήλικος.  

Το πορτοφόλι που κατάφεραν να αποσπάσουν από την 62χρονη γυναίκα περιείχε πεντακόσια ευρώ, ωστόσο και οι τέσσερις (ηλικίας 18 έως 45 ετών), δεν πρόλαβαν να χαρούν τα χρήματα που κατάφεραν να αποσπάσουν από την άτυχη γυναίκα.

Όταν κατάφεραν να της πάρουν το πορτοφόλι, το οποίο μάλιστα, εκτός από το χρηματικό ποσό περιείχε και προσωπικά έγγραφα, στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και έγιναν… καπνός!

Ωστόσο η κινητοποίηση της Αστυνομίας, μετά την άμεση ενημέρωση του περιστατικού, ήταν άμεση και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις και σε περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το όχημα το οποίο επέβαιναν οι 4 αλλοδαποί, εντοπίστηκε και συνελήφθησαν.  

Μάλιστα, το πορτοφόλι… προς καλή τύχη της 62χρονης ήταν γεμάτο, καθώς δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους!

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν σήμερα (26.06.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 18 έως 45 ετών και ανήλικος, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα (26.06.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος οι τέσσερις αλλοδαποί αφαίρεσαν από 62χρονη ημεδαπή πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό σχεδόν των 500 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αλλοδαποί και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω όχημα βρέθηκε το αφαιρεθέν πορτοφόλι με το σύνολο του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και των λοιπών εγγράφων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News