Ηράκλειο

Διαμαρτυρία για τα «σύννεφα σκόνης» σε γειτονιά

Στο πόδι οι κάτοικοι της Αρχιεπισκόπου Ευγενίου λόγω των έργων

Την αγανάκτησή τους εξέφρασαν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι της οδού Αρχιεπισκόπου Ευγενίου αλλά και οι καταστηματάρχες της λεωφόρου Κνωσού που 6 μήνες ζουν όπως λένε με  το μαρτύριο της σκόνης λόγω των εργασιών για την ανάπλαση του δρόμου, όπως αποκάλυψε και η KΡΗΤΗ TV τις προηγούμενες ημέρες.  Η αφόρητη κατάσταση που δημιουργεί η σκόνη και οι εργασίες που δεν τελειώνουν, έφεραν στο αμήν τους κατοίκους οι οποίοι σήμερα κατέβηκαν στην Κνωσού με την πρόθεση να κλείσουν το δρόμο, ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία και να απαιτήσουν να συναντήσουν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο που θα περιμένουν την Παρασκευή να τους δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και χρονοδιάγραμμα, όπως δεσμεύτηκε εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής που βρέθηκε στο σημείο.

Η οργή των κατοίκων ξεχείλιζε και κυρίως η απορία τους σχετικά με την πορεία των εργασιών. Παρά το γεγονός ότι  το έργο είναι σύνθετο, εξήγησαν σε κάθε τόνο ότι η ενημέρωση που έχουν από τη ΔΕΗ είναι ότι δεν έχουν λάβει από το Δήμο Ηρακλείου τα χρήματα που θα έπρεπε για να μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες. Κάτι που τους διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΙΚΚΕΗ λέγοντας ότι η ΔΕΗ είναι που δημιουργεί τα προβλήματα.

Οι κάτοικοι μετά την Παρασκευή είναι έτοιμοι εάν δεν δοθεί λύση όχι να κλείσουν το δρόμοι αλλά να φτάσουν μέχρι και τον εισαγγελέα, διευκρινίζοντας ότι μισό χρόνο τώρα  η ζωή τους έχει γίνει αφόρητη κάτι που εξηγούν ότι θα επιδεινωθεί από δω και στο εξής καθώς με τις αυξημένες θερμοκρασίες, το να κλείνονται μέσα στα σπίτια τους και να μην μπορούν ούτε τα παράθυρά τους να ανοίξουν, μοιάζει με εφιάλτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια