Βγαίνει «νικητής» ο 50χρονος που έκανε βουτιά στο κενό στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης

Κρήτη
Βγαίνει «νικητής» ο 50χρονος που έκανε βουτιά στο κενό στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο - Πλέον νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική

Ευχάριστα νέα έρχονται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο για τον 50χρονο εργαζόμενο που έκανε βουτιά στο κενό πριν 12 μέρες και ενώ εργαζόταν στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση της υγείας του εξαρχής είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη, καθώς ο εργαζόμενος είχε  χτυπήσει σοβαρά σε κεφάλι και θώρακα.

Νοσηλευόταν εδώ και μέρες στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, ωστόσο η σταδιακή βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, οδήγησέ τους γιατρούς της ΜΕΘ να «δώσουν» το πράσινο φως για να βγει από την εντατική και  να μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στην χειρουργική κλινική.

«Ο ασθενής βγήκε από την εντατική μονάδα του νοσοκομείου μας και μεταφέρθηκε στην χειρουργική κλινική για αποθεραπεία», ανέφερε στο neakriti.gr ο εντατικολόγος του Βενιζελείου κ. Βαγγέλης Βολακάκης, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έχει κινητοποιηθεί ακόμα και θα χρειαστεί κινητοποίηση και φυσικοθεραπεία. Θα χρειαστεί και Γναθιχειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των καταγμάτων που έχει υποστεί στο πρόσωπο», τόνισε ο κ. Βολακάκης

Το εργατικό ατύχημα είχε συμβεί το απόγευμα της 14ης Ιουνίου όταν  ίδιος και ενώ εργαζόταν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης  έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να υποστεί  σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά στον πνευμονοθώρακα όπως επίσης και θλάσεις πνεύμονα.

Τελικά όμως η ζωή του χαμογέλασε. Ο ίδιος αποδεικνύεται  «μαχητής» και με την αμέριστη βοήθεια ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, φαίνεται να βγαίνει σταδιακά από την μεγάλη περιπέτεια την οποία αν μη τι άλλο δεν πρόκειται να ξεχάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News