Έκαναν «τσακωτό» 49χρονο με ναρκωτικά και όπλο

Ηράκλειο
Έκαναν «τσακωτό» 49χρονο με ναρκωτικά και όπλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνδρας έκρυβε ναρκωτικά στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και τμήματα κλώνων από φυτά κάνναβης  

49χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής «έπεσε» στα χέρια της Αστυνομίας σήμερα το μεσημέρι, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από ένα κιλό κάνναβης, δύο ηλεκτρικές ζυγαριές και ένα κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 49χρονου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.356 γραμμάρια κάνναβης, 2.7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τμήματα κλώνων από φυτά κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 49χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν, περισσότερα από 1 κιλό κάνναβης, και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Συνελήφθη, σήμερα (25.06.2019) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 49χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (25.06.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 49χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1.356 γραμμάρια κάνναβης,
  • 2.7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • τμήματα κλώνων από φυτά κάνναβης και
  • κυνηγετικό όπλο

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News