Ηράκλειο

Στη Λότζια ΟΕΒΕΝΗ και Εμπορικός Σύλλογος

Συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

Συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου οι συναντήσεις του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τους φορείς της πόλης, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Αρχικά ο Δήμαρχος συναντήθηκε στο γραφείο του στη Λότζια με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου και εν συνεχεία με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων,  η πορεία των έργων στο Κέντρο της πόλης καθώς και μια σειρά από παρεμβάσεις που θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο, όπως η δημιουργία Open Mall, του οποίου η χρηματοδότηση έχει πάρει την κατ΄ αρχήν έγκριση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος επανέλαβε μετά τις συναντήσεις ότι τις θεωρεί απαραίτητες όσο και εποικοδομητικές για την ιεράρχηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πόλης: «είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου, αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους για το έργο της Ανάπλασης του Σταυρού και δρομολογούμε λύσεις για τα προβλήματά τους, εκεί που μπορούμε. Ως δημοτική αρχή, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Σχόλια