Προβλήματα από τις συχνές διακοπές ρεύματος

Ηράκλειο
Προβλήματα από τις συχνές διακοπές ρεύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση έφεραν... προβλήματα σε περιοχές του νομού

Σε αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία «υποβάλλονται» οι κάτοικοι πολλών περιοχών του νομού Ηρακλείου, μετά από βλάβη σε κάποιες μονάδες παραγωγής του εργοστασίου της ΔΕΔΔΗΕ στα Ελληνοπεράματα Ηρακλείου.

Οι διακοπές από το βράδυ της Κυριακής, μέχρι και σήμερα Δευτέρα, είναι επαναλαμβανόμενες και πολύ συχνές, με αποτέλεσμα σπίτια και επιχειρήσεις να μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε πολλές περιοχές του Δήμου Ηρακλείου, όπως Βούτες, Άγιος Μύρωνας, Πετροκέφαλο, Καλέσα, Δήμο Παλιανής κ.ά.

Το πιο σημαντικό και πιο σοβαρό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι εξαρτώνται από αυτό, καθώς αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας και πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούν φιάλες οξυγόνου, με αποτέλεσμα να αγχώνονται και με την διακοπή της μισής ώρας.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον υπεύθυνο Κατανάλωσης ΔΕΗ Ηρακλείου κ. Βαρδουλάκη, όπου μας είπε ότι «έχει προκληθεί βλάβη, η οποία είναι εργοστασιακή, με αποτέλεσμα, να βγαίνουν κάποιες μονάδες εκτός. Ωστόσο καταβάλλονται διαρκείς προσπάθειες για την αποκατάσταση και την κανονικότητα της διανομής ρεύματος στις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News