Γνώριμοι των τοπικών αρχών οι καλλιεργητές κάνναβης - Απολογούνται την Τρίτη

Κρήτη
Γνώριμοι των τοπικών αρχών οι καλλιεργητές κάνναβης - Απολογούνται την Τρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκαν το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι ως καλλιεργητές των φυτειών που εκριζώθηκαν χθες στην περιοχή της Τυλίσσου Ηρακλείου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας, στους δυο άντρες που συνελήφθησαν ως καλλιεργητές των φυτειών κάνναβης, που εντοπίστηκαν χθες στην ευρύτερη περιοχή της Τυλίσσου.

Οι κατηγορούμενοι έπεσαν στα δίχτυα της αστυνομίας μετά από πολυήμερη και επίπονη παρακολούθηση των κινήσεών τους από τους κομάντο των ειδικών αποστολών που είχαν γίνει σκιά τους.

Πρόκειται για ένα 44χρονο από την Αξό και ένα 29χρονο από τον Προφήτη Ηλία, συνήθεις ύποπτους για τις τοπικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίοι μετέφεραν τη δράση τους σε μποστάνια και περβόλια στην περιοχή της Τυλίσου όπου είχαν εγκαταστήσει μικρές φυτείες με δενδρύλλια, όμως, που ξεπερνούσαν ήδη τα δύο μέτρα.

Εδώ και αρκετό διάστημα το Τμήμα Ειδικών Αποστολών Κρήτης είχε στήσει κλοιό γύρω τους, αναζητώντας τα ίχνη μεγάλων καλλιεργειών κάνναβης με τις οποίες συνδέονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που είχαν οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Με τη συνδρομή δυνάμεων από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, την ΟΠΚΕ και τα ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, οι αστυνομικοί επιχειρούσαν εδώ και αρκετές ημέρες να εντοπίσουν σημεία στον ορεινό Μυλοπόταμο, όπου εκτιμάται ότι υπάρχουν και άλλα δενδρύλλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News