Πτήση θρίλερ για 8χρονη που χάθηκε: Ταξίδευε από Ηράκλειο - Σάμο

Ηράκλειο
Πτήση θρίλερ για 8χρονη που χάθηκε: Ταξίδευε από Ηράκλειο - Σάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώδεκα ώρες μετά την... έναρξη της περιπέτειας, ο συναγερμός δεν έχει λήξει ακόμα

Μία ταλαιπωρία και περιπέτεια άνευ προηγουμένου ζει μία οικογένεια από το Ηράκλειο που έστειλε την κόρη της για διακοπές στη Σάμο, όμως στη διαδρομή κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα η 8χρονη να μένει μόνη σε ένα άγνωστο μέρος και ένα μεγάλο αεροδρόμιο.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 το πρωί του Σαββάτου οπότε και ήταν προγραμματισμένη η πτήση από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο αεροδρόμιο της Σάμου με ενδιάμεση στάση στη Ρόδο.

Όπως καταγγέλλει στην ΚΡΗΤΗ TV ο θείος της μικρής, η οικογένεια του κοριτσιού είχε πληρώσει κανονικά το αεροπορικό εισιτήριο και είχε δώσει επιπλέον χρήματα ώστε η 8χρονη να έχει συνοδό, αφού θα ταξίδευε μόνη της στη Σάμο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Εκεί θα έβρισκε συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία ωστόσο, την περίμεναν αδίκως αφού το παιδί δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Το αεροσκάφος που ανήκει σε εταιρία η οποία πραγματοποιεί εσωτερικές πτήσεις, έκανε λοιπόν ενδιάμεση στάση στη Ρόδο. Άγνωστο για ποιο λόγο και πώς, η 8χρονη κατέβηκε από το αεροπλάνο με αποτέλεσμα να χαθεί μέσα στο αεροδρόμιο και να περιπλανιέται επί 2 ώρες.

Και ενώ οι γονείς της αγωνιούσαν για το τι μπορεί να συμβαίνει με το παιδί τους, σκεπτόμενοι τα χειρότερα, η 8χρονη τηλεφώνησε στη μητέρα της που βρίσκεται στο Ηράκλειο ενημερώνοντάς την ότι έχει χαθεί.

Αμέσως ξεκίνησε μία μαραθώνια διαδικασία ώστε το παιδί να μην πάθει τίποτα. Η μητέρα, σύμφωνα με την καταγγελία του θείου, τηλεφώνησε στην εταιρία η οποία από την πλευρά της πήρε την πρωτοβουλία η 8χρονη να ταξιδέψει με συνοδό από τη Ρόδο στην Αθήνα και από εκεί στη Σάμο.

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. 19:00), η περιπέτεια δεν έχει τελειώσει και το κορίτσι βρίσκεται ακόμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περιμένοντας, μαζί με το συνοδό, να ταξιδέψει.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια είναι πυρ και μανία με την εν λόγω εταιρία έχοντας κινηθεί νομικά εναντίον της, αναζητώντας απαντήσεις για όσα συνέβησαν σε ένα τόσο μικρό παιδί.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News