«Εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο της Καρπάθου

Ελλάδα
«Εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο της Καρπάθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης Ηράκλειο - Ρόδος

Για παραπάνω από 5 ώρες παραμένουν στο αεροδρόμιο της Καρπάθου 47 άνθρωποι, αφότου το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του νησιού.

Πρόκειται για τους 47 (μεταξύ των οποίων και ένα μωρό) επιβάτες πτήσης γραμμής εσωτερικού, από Ηράκλειο προς Ρόδο, η οποία μεν, πραγματοποιήθηκε, κατά την προγραμματισμένη της ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο εξαιτίας κάποιου άγνωστου - μέχρι στιγμής - προβλήματος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Κάρπαθο.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των επιβατών, κατά τη διάρκεια της πτήσης, «οι επιβάτες άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο και ένιωσαν ένα ισχυρό τράνταγμα, με αποτέλεσμα να υπάρξει φόβος και αναστάτωση».

Μάλιστα, οι επιβάτες ακόμη δε γνωρίζουν τι συνέβη και διεκόπη η πτήση τους…

«Αδιαφορία από την εταιρία»

Οι 47 επιβάτες είναι, στην ουσία, «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, καθότι, όπως καταγγέλλει το συγγενικό πρόσωπο του επιβάτη στο neakriti.gr, «δεν μπορούν ούτε να μεταβούν σε κάποιο ξενοδοχείο, αφού δεν ξέρουν εάν θα φύγει το αεροπλάνο, ούτε όμως υπάρχει και ενημέρωση από την εταιρία για το εάν θα υπάρξει νέα πτήση για Ρόδο».

Όπως καταγγέλλεται, υπάρχει πλήρη αδιαφορία από την εταιρία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να ενημερώσουν μέχρι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, επιθυμώντας να προβούν σε καταγγελία εις βάρος της εταιρίας για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται, χωρίς καμία εξήγηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News