Ηράκλειο

Δωρεά εκπαιδευτικών απινιδωτών στο ΕΚΑΒ

Η παραλαβή των απινιδωτών έγινε το πρωί της Τετάρτης με πολλά χαμόγελα

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δωρεά δύο Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο Ε.Κ.Α.Β. - ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑ.Ε., το Ιατρικό & Διαγνωστικό κέντρο Πρωτοβάθμιας περίθαλψης που εδρεύει στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του προς την Ιατρική Φροντίδα Κρήτης, ο Διευθυντής του Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου κύριος Ανέστης Κιούλπαλης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την κοινωνική ευαισθησία σας και για την έμπρακτη υποστήριξή σας στην Υπηρεσία μας. Η κίνησή σας να στηρίξετε το Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου με τη δωρεά των δύο (2) απινιδωτών, αποτελεί πολύτιμη συμβολή στο να παρέχουμε καλύτερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στους πολίτες.».

Τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές παρέλαβαν, το πρωί της Τετάρτης 19/06/2019, οι κύριοι Μανώλης Καλαϊτζάκης - Υπεύθυνος Διαχείρισης Υλικού Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου και Ανδρέας Πυροβολάκης – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κρήτης, από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης, κυρία Αποστολάκη Ανδριανή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια