Το δρόμο της φυλακής πήρε η 42χρονη που έκρυβε την ηρωίνη στα... απόκρυφα της

Ηράκλειο
Το δρόμο της φυλακής πήρε η 42χρονη που έκρυβε την ηρωίνη στα... απόκρυφα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προφυλακτικό είχε κρύψει την ηρωίνη στα… απόκρυφά της η 42χρονη γυναίκα

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε τελικά το ζεύγος που συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα, καθώς μετέφερε αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο, σχεδόν 80 γραμμάρια ηρωίνης.

Τόσο η 42χρονη γυναίκα, η οποία είχε κρύψει σε άκρως απόκρυφο σημείο του σώματός της μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 78 γραμμαρίων, όσο και ο 33χρονος άνδρας, κρίθηκαν νωρίτερα σήμερα προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου.

Επισημαίνεται ότι κανείς εκ των δύο δεν παραδέχτηκε ότι έδρασαν κατ’ εντολή του γνωστού 63χρονου βαρυποινίτη που είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Το ζεύγος έπεσε στο «δόκανο» της ΕΛ.ΑΣ. μετά την προσγείωση του αεροσκάφους που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο, την περασμένη Κυριακή.

Αρχικά, η Αστυνομία δεν βρήκε παρά μικροποσότητα ηρωίνης στις αποσκευές που μετέφερε το ζεύγος: Τόσο η εν λόγω ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, όσο και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή της 42χρονης και του 33χρονου κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν το έβαλαν κάτω: Οι δύο συλληφθέντες διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου δεν άργησε να διαπιστώσει ότι η 42χρονη είχε κρύψει σε άκρως απόκρυφο σημείο του σώματός της μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 78 γραμμαρίων!

Σημειώνεται, ακόμη, ότι η επίμαχη συσκευασία είχε τοποθετηθεί από την 42χρονη μέσα σε προφυλακτικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News