Βραβείο για το Ntore Gastronomy & Symposia στην εκδήλωση 100 Restaurant Greece 2019

Ηράκλειο
Βραβείο για το Ntore Gastronomy & Symposia στην εκδήλωση 100 Restaurant Greece 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βραβείο απονεμήθηκε στον executive chef Πέτρος Κοσμαδάκης, που ηγείται της κουζίνας του NTORE Gastronomy & Symposia

Το NTORE Gastronomy & Symposia έχοντας κλείσει 7 μήνες λειτουργίας απέσπασε το βραβείο TOP 10 NEWCOMERS στην εκδήλωση 100 RESTAURANT Greece 2019 που έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον executive chef Πέτρος Κοσμαδάκης που ηγείται της κουζίνας του NTORE Gastronomy & Symposia.

Αναφέρει ο σεφ Πέτρος Κοσμαδάκης, «Τούτος ο βλογημένος τόπος που ζούμε, αποτέλεσε και αποτελεί δημιουργική έμπνευση, πνοή, αγάπη και πιστό έρωτα για μένα. Αγνές πρώτες ύλες, διατροφικός πλούτος, φρεσκάδα προϊόντων γης και θάλασσας – όλα αυτά με παρακινούν να συνεχίσω πιστά ερωτευμένος, μαγειρεύοντας με πολύτιμο συστατικό τη μεγάλη φαντασία σε τούτο το γοητευτικό γαστριμαργικό ταξίδι μου»…. «Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συνεργάτες που με τη δική τους σημαντική βοήθεια προχωράμε και πραγματοποιούμε όλα όσα ονειρευόμαστε παρέα στο γευστικό τούτο οδοιπορικό».

Με μια ιστορία που μετράει έναν αιώνα το ΝΤΟΡΕ, εμβληματικό στέκι του αστικού Ηρακλείου, αναγεννιέται στον ίδιο χώρο που αποτέλεσε για χρόνια σημείο συνάντησης, διασκέδασης και πολιτισμού. Το Ntoré Gastronomy & Symposia δεσπόζει σε ένα από τα υψηλότερα σημεία στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και αποτελεί ένα χώρο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, γαστρονομίας, πολιτισμού και εκδηλώσεων, έκφρασης και δημιουργίας, απολαύσεων και ψυχαγωγίας.

Αποτελείται από τέσσερις θεματικούς χώρους 800 τμ που χωρίς να χάνουν την αυτονομία τους λειτουργούν και δένουν αρμονικά μεταξύ τους: το Ntoré Gastronomy όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την δημιουργική ελληνική κουζίνα, χορταστικό πρωινό και τις εκλεκτές ποικιλίες οίνου και καφέ. Το Ntoré Symposia όπου στους δύο χώρους του φιλοξενούνται επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, μουσικές βραδιές καθώς και επαγγελματικές συναντήσεις. Τέλος, το Ntoré Panorama με μοναδική θέα που δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να δει από ψηλά την πόλη του Ηρακλείου και τα αξιοθέατά της, καθώς και να απολαύσει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα!

Το Panorama, θα λειτουργήσει τους καλοκαιρινούς μήνες ως Open Lounge Bar. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:30, θα γίνει η επίσημη έναρξη του νέου αυτού καλοκαιρινού χώρου! Θα είναι μια βραδιά γεμάτη κέφι, cocktails και μουσική, παρέα με την πιο όμορφη θέα του νυχτερινού Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News