Ηράκλειο

Καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του σπιτιού του

Στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του ένας 27χρονος Έλληνας καλλιεργούσε επιμελώς δενδρύλλια κάνναβης

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο άνδρα, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος καλλιεργούσε επιμελώς στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, στην περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, πέντε δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 27χρονου και στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, 27χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (19.06.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σήμερα (19.06.2019) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 27χρονου και στον προαύλιο χώρο αυτής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια