Είχε φυτέψει στην αυλή του 15 δενδρύλλια κάνναβης

Ηράκλειο
Είχε φυτέψει στην αυλή του 15 δενδρύλλια κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο καλλιεργούσε τα ναρκωτικά, αλλά οι αστυνομικοί το... μυρίστηκαν

Είχε δημιουργήσει ολόκληρη φυτεία μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένας 59χρονος ελληνικής καταγωγής, χωρίς να προλάβει όμως να τη χαρεί αφού τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε, εκριζώθηκαν.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έφοδος στο σπίτι του άντρα σε περιοχή του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 59χρονου και στον προαύλιο χώρο αυτής, όπου βρέθηκαν εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (ύψους έως 1,5 μέτρο) και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο 59χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (18.06.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 59χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σήμερα (18.06.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 59χρονου και στον προαύλιο χώρο αυτής, όπου βρέθηκαν εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (ύψους έως 1,5 μέτρο) και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News