Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Καρτερός, 25 ευρώ η κούρσα

Ηράκλειο
Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Καρτερός, 25 ευρώ η κούρσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία αναγνώστη που κλήθηκε όπως λέει να πληρώσει ακριβά τη διαδρομή

Αγανάκτηση και οργή για πολίτη που θέλησε να χρησιμοποιήσει ταξί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου για Καρτερό αλλά όπως υποστηρίζει κλήθηκε να πληρώσει τσουχτερή τιμή για μια διαδρομή. Όπως περιγράφει ο αναγνώστης του neakriti.gr στην καταγγελία του αρχικά πηγαίνοντας στην πιάτσα, ο ένας οδηγός ταξί τον παρέπεμπε στον άλλο, μέχρι που ο τρίτος ταξιτζής δέχτηκε να τον μεταφέρει.

Όπως ανέφερε αναγνώστης: «Πηγαίνοντας λοιπόν μου λέει ο ταξιτζής “25 ευρώ”. Του απαντάω ότι “με 13 ευρώ κάνω τη διαδρομή Πλατεία Ελευθερίας - Καρτερό”. Και με ρωτάει “α, δεν είσαι διακοπές”; “Αφού είναι ταρίφα λέει”, στάνταρ τιμή, χωρίς ταξίμετρο, χωρίς απόδειξη. Και καταλήγει: “αφού είσαι ντόπιος δώσε μου 17 ευρώ”!». Για να μου συμπληρώσει στο τέλος ότι δεν έχει να μου δώσει ρέστα…»

Και ο αναγνώστης καταλήγει: «Αυτοί τώρα θεωρούνται επαγγελματίες οδηγοί; Επιλέγουν τον πελάτη; Αλλά και εκτός αυτού, κοστίζει 25€ η διαδρομή αεροδρόμιο – Καρτερό; Ποιος τιμοκατάλογος το λέει αυτό; Και ταξίμετρο να είχε και διπλή ταρίφα, δεν θα πήγαινε η τιμή 25€ …».

Μάλιστα όπως υποστήριξε ο αναγνώστης την επόμενη φορά θα προχωρήσει σε καταγγελία. To neakriti.gr επιχείρησε να έρθει σε επαφή με το σύλλογο ιδιοκτητών ταξί νομού Ηρακλείου ωστόσο η επικοινωνία δεν κατέστη εφικτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News