Γαλάζια σημαία για ένα ακόμη καλοκαίρι στο ξενοδοχείο «Τhemis beach»

Ηράκλειο
Γαλάζια σημαία για ένα ακόμη καλοκαίρι στο ξενοδοχείο «Τhemis beach»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη γαλάζια σημαία

Σε γιορτινό κλίμα έγιεν η ανάρτησης της Γαλάζιας σημαίας στην παραλία του ξενοδοχείου «Τhemis beach» στο Κοκκίνη Χάνι.Η Γαλάζια σημαία αποτελεί διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στο κόσμο. Απονέμεται από το 1987 σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ποιότητα υδάτων σε αυτή να είναι εξαιρετική.

Το 2019 η Ελλάδα έχει 515 βραβευμένες ακτές και 15 μαρίνες που κέρδισαν τη Γαλάζια σημαία. Μεταξύ των βραβευμένων ακτών είναι και αυτή στο ξενοδοχείο "Τhemis beach”, με την παραλία να βραβεύεται για μια ακόμη φορά για την καθαριότητα, την οργάνωση της ακτής, την ασφάλεια των επισκεπτών καθώς και για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου ενημέρωσε σχετικά τους επισκέπτες ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια όμορφη γιορτή με φόντο έναν πλούσιο μπουφέ με γλυκίσματα και φρούτα.

Όπως είναι γνωστό, τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη γαλάζια σημαία όταν επιλέγουν τους προορισμούς που προτείνουν στους πελάτες τους, ως εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στην ακτή αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Σε επίπεδο Κρήτης, 115 παραλίες βραβεύτηκαν με τη γαλάζια σημαία για το 2019, εκ των οποίων 35 αφορούν τη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, 17 τη Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, 26 τη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και 37 τη Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News