Με διακριτικό αλλά μεθοδικό τρόπο oι κινήσεις της Νικολέτας Σφακιανάκη

Ηράκλειο
Με διακριτικό αλλά μεθοδικό τρόπο oι κινήσεις της Νικολέτας Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνει τις επαφές της και έχει συνομιλίες με κόσμο, στελέχη και κοινωνικούς φορείς

Με μεθοδικό αλλά διακριτικό τρόπο, η δημοσιογράφος Νικολέτα Σφακιανάκη, που έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Και παρά το γεγονός ότι δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί ως τώρα το όνομά της ως υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Ηράκλειο, λόγω χρονοτριβής του κόμματος να κλείσει τη λίστα, η ίδια - την παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - κάνει τις επαφές της και έχει συνομιλίες με κόσμο, στελέχη και κοινωνικούς φορείς, προετοιμάζοντας το έδαφος.

Η δύναμη της Νικολέτας Σφακιανάκη είναι οι ήρεμες κινήσεις και η φωτεινή προσωπικότητά της, που φανερώνει κάθε χαμόγελό της. Έτσι αλιεύσαμε κάποιες φωτογραφίες από το διαδίκτυο με τις κινήσεις των τελευταίων ημερών, όπως η παρουσία της στο Φεστιβάλ Έξυπνων Πόλεων στο Ηράκλειο ή τις δράσεις από το “Χαμόγελο του Παιδιού” ή ακόμη και τις προσωπικές επισκέψεις της, όπως αυτή στη Μονή Σαββαθιανών, στο ησυχαστήριο Αγίας Φωτεινής και στα μοναστήρια Παντάνασσας και Αγίων Θεοδώρων.

Με πίστη και επιμονή, και όλα κερδίζονται! Κι ας είναι πιεσμένος ο χρόνος από την καθυστέρηση των κομμάτων να ανακοινώσουν την πλήρη σύνθεση των ψηφοδελτίων. Κι ας έχουν το πλεονέκτημα άλλοι πολιτευτές, κυρίως οι παλιοί, να εκκινήσουν επισήμως τον αγώνα τους μερικές ημέρες νωρίτερα από τους νεότερους. Καλή επιτυχία Νικολέτα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News