Νεκρός στα νερά του Γιόφυρου: Βίντεο ντοκουμέντο από την ανάσυρση του ΙΧ

Ηράκλειο
Νεκρός στα νερά του Γιόφυρου: Βίντεο ντοκουμέντο από την ανάσυρση του ΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία με 47χρονο άντρα που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο

Πτώση θανάτου στα νερά του Γιόφυρου ποταμού έκανε την Κυριακή ένας άνδρας με το όχημα στο οποίο επέβαινε. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:15 χθες το βράδυ, όταν ο άνδρας, λόγω αγνώστων μέχρι αργά χθες αιτιών, βρέθηκε να κινείται σε χωματόδρομο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του ποταμού και όχι για την κυκλοφορία οχημάτων, οπότε και υπό συνθήκες που ερευνώνται έπεσε με το αυτοκίνητό του στον Γιόφυρο, με συνέπεια να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και να βρει τραγικό θάνατο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι αρμόδιες Αρχές και μονάδα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο. Δύτες της ΕΜΑΚ που κλήθηκαν να συνδράμουν στην επιχείρηση έπεσαν στα νερά του ποταμού, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουν το άτομο που βρισκόταν μέσα στην καμπίνα του Ι.Χ., με τις έρευνες να γίνονται με προβολείς, καθώς στην περιοχή επικρατούσε σκοτάδι. Οι δύτες της ΕΜΑΚ, μετά από μεγάλη επιχείρηση, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν μέσα στα νερά το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να ανοίξουν τις πόρτες, όπου έγινε αντιληπτό ότι ο ενήλικας άντρας δεν ήταν πλέον στη ζωή, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο neakriti.gr o διοικητής Π.Υ. Κρήτης κ. Λαγουδάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Τον άτυχο άντρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επικράτησε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλη αναστάτωση, με πολίτες να έχουν συγκεντρωθεί παρακολουθώντας με αγωνία την επιχείρηση.

Δεν είναι γνωστό ακόμα κάτω από ποιες συνθήκες το αυτοκίνητο έπεσε στα νερά, το αποτέλεσμα ήταν, όμως, να γραφτεί μια νέα τραγωδία στο Ηράκλειο.

Η αγωνία και οι προσπάθειες των πυροσβεστών και των ανδρών της ΕΜΑΚ, ωστόσο, που συνέχισαν τις έρευνες, ήταν για να διαπιστώσουν αν βρίσκονταν κι άλλοι άνθρωποι μέσα στο όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News