Στην εντατική ανήλικος δικυκλιστής μετά από τροχαίο στο Τυμπάκι

Ηράκλειο
Στην εντατική ανήλικος δικυκλιστής μετά από τροχαίο στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 17χρονος εισήχθη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ αφότου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Στη Μονάδα Εντατική θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται από χτες ένας 17χρονος, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, στο Τυμπάκι της Μεσαράς.

Το τροχαίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, υπό άγνωστες - έως τώρα - αιτίες.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 17χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, που εφημέρευε.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε μια πραγματική «μάχη» και έτσι ο ανήλικος, πλέον, νοσηλεύεται σε «καλή μετεγχειρητική κατάσταση» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννης Φανουργιάκης, «Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της εφημερίας. Ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην οποία και αντιμετωπίστηκαν τα όποια τραύματα έφερε, από χειρούργους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου. Πλέον, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε καλή μετεγχειρητική κατάσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News