Διακοπή στη δίκη για το φρικτό δυστύχημα στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Ηράκλειο
Διακοπή στη δίκη για το φρικτό δυστύχημα στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίμαχη υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί τελικά το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για το τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 7 χρόνια, επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο Ηράκλειο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 18χρονου Κρητικού, αλλά και το σοβαρό τραυματισμό δύο συνομήλικων φίλων του.

Η επίμαχη υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα - σε δεύτερο βαθμό - από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, λόγω της παρέλευσης του ωραρίου, η Έδρα διέκοψε - τόσο για την εν λόγω υπόθεση, όσο και για τις υπόλοιπες που ήταν προσδιορισμένες για σήμερα και δεν εκδικάστηκαν - για την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Κατηγορούμενος είναι ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο τύπου smart, το οποίο, τον Μάιο του 2012, είχε παρασύρει τον 18χρονο Κώστα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος Δ.Μ. έχει καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο (Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου) σε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών και 4 μηνών για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News