Ηράκλειο

1ο Σιρκουί Καστελίου: Προσοχή, αλλαγές στην κυκλοφορία - Πού θα απαγορεύεται

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την ερχόμενη Κυριακή

Λόγω διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας «1ο Σιρκουί Καστελίου», την  Κυριακή 16/06/2019, στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:30 έως 12:30 την Κυριακή 16/06/2019, στην περιοχή των Τοπικών Διαμερισμάτων Καστελίου και Διαβαϊδέ του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην διαδρομή από την οδό Αθηνάς (έξωθι Δημαρχείου Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Καστέλι) – οδός Αγίου Γεωργίου στο τ.δ. Καστελίου – Κέντρο Υγείας Καστελίου-ανώνυμη οδό προς οικισμό Διαβαϊδέ – τ.δ. Διαβαϊδέ – δημοτική οδό τ.δ. Διαβαϊδέ προς Καστέλι – οδό Κνωσού στο τ.δ. Καστελίου και τερματισμό στο Δημαρχείο Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Καστέλι.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο τ.δ. Καστελίου και Διαβαϊδέ του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφεύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες που διεξάγονται οι αγώνες, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια