Ηράκλειο

«Ρήμαζαν» σπίτια στο Ηράκλειο - Η λεία τους ξεπερνά τις 14.000 ευρώ

«Μπούκαραν» σε σπίτια και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Πρόκειται για τρία άτομα, αλλοδαπούς, ηλικίας από 24 έως 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν δεκατρείς υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων, σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, μάλιστα από τις δεκατέσσερις οι οκτώ είναι τετελεσμένες και πέντε είναι απόπειρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η λεία των δραστών ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 05.02.2019 έως και την 27.03.2019 είχαν διαπράξει συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα συνολικής χρηματικής αξίας 14.730 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς (13) υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών 

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 14.000 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δεκατριών (13) υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες (8 τετελεσμένες και 5 απόπειρες), οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων και συγκεκριμένα τριών αλλοδαπών ηλικίας από 24 έως 41 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 05.02.2019 έως και την 27.03.2019 είχαν διαπράξει συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα συνολικής χρηματικής αξίας 14.730 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια