Χασισοφυτεία σε κατοικημένη περιοχή του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Χασισοφυτεία σε κατοικημένη περιοχή του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, έναν 47χρονο και έναν 54χρονο, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στο χωράφι του ενός από τους δύο συλληφθέντες και συγκεκριμένα του 47χρονου εντοπίστηκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το χωράφι του 47χρονου, όπου εντοπίστηκε η μίνι χασισοφυτεία, βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, στο Κορακοβούνι Ηρακλείου.  

Ειδικότερα, το μεσημέρι και μετά από έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στις οικίες των δύο ανδρών ελληνικής καταγωγής, καθώς και στην αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του 47χρονου, εκεί που καλλιεργούσαν και τα δενδρύλλια, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, επίσης βρέθηκαν και 109,9 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης και περισσότερα από 100 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (12.06.2019) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 54 ετών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (12.06.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των δύο ημεδαπών, καθώς και σε αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του 47χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 21 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (στο στάδιο της ανάπτυξης) και
  • 109,9 γραμμάρια κάνναβης,

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News