Στο Ηράκλειο 11 με 15 Ιουνίου οι Γιατροί χωρίς Σύνορα

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο 11 με 15 Ιουνίου οι Γιατροί χωρίς Σύνορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπρόσωποι της βρίσκονται στα Λιοντάρια για να ενημερώσουν για το έργο και τις δράσεις τους στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και για τους τρόπους οικονομικής υποστήριξης.

Η Ομάδα Άμεσου Διαλόγου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο καθημερινά 10:00 – 14:00 το μεσημέρι εκτός της Πέμπτης που θα βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου 17:00 - 21:00 το βράδυ. 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα , όπως λέει στον 98.4 κι η υπεύθυνη της ομάδας άμεσου διαλόγου Αναστασία Σιάτου, προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Δρουν με μοναδικό κριτήριο τις ιατρικές ανάγκες, ανεξάρτητα από φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτικά κριτήρια με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη. Τέλος επισημαίνει ότι δεν δέχονται χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση και στηρίζονται αποκλειστικά σε ιδιωτικές δωρεές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News