Λ. Κνωσού: Κατεδάφιση προκάλεσε… ρωγμές και μούχλα σε σπίτι

Ηράκλειο
Λ. Κνωσού: Κατεδάφιση προκάλεσε… ρωγμές και μούχλα σε σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις διαβεβαιώσεις για αποκατάσταση των ζημιών, τίποτα δεν άλλαξε

Μια κατεδάφιση σπιτιού επί της Λεωφόρου Κνωσού, πριν από 8 μήνες, είχε ως συνέπεια να παρουσιαστούν προβλήματα σε διπλανό σπίτι, καθώς δεν προχώρησαν οι αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης στον επίμαχο τοίχο της οικίας.

Η κα Αλεξάνδρα Τσαπινού παρουσίασε στην ΚΡΗΤΗ TV τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σπίτι της, όπως ρωγμές και υγρασία, προβλήματα τα οποία όπως υποστηρίζει προήλθαν μετά τη κατεδάφιση σπιτιού, δίπλα από το δικό της, επί της Λεωφόρου Κνωσού, στο Ηράκλειο.Όπως υποστηρίζει η ίδια: «τον περασμένο Οκτώβριο κατεδαφίστηκε σπίτι. Μου έκαναν τεράστιες ζημιές, έκαναν τρύπες μέσα στο μπάνιο. Μπαίνουν νερά και έχει «φουσκώσει» το σπίτι, έχει υγρασία και μούχλα. Έχω φέρει το Δήμο και υπόσχονται ότι θα το φτιάξουν, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Έμειναν στις διαβεβαιώσεις

Όπως υποστηρίζει η δημότισσα, από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε υπήρξε η κατεδάφιση σπιτιού, καταγράφηκαν τα πρώτα σημάδια στο σπίτι της. Σύμφωνα με την ίδια, παρά τις διαβεβαιώσεις της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.Αυτό που ζητά είναι να υπάρξει μέριμνα από τον δήμο Ηρακλείου στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς και να καθαριστεί ο επίμαχος χώρος όπου παίζουν μικρά παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News