Νίκος Δερμιτζάκης: «Χτενίζουν» κάθε σημείο για να βρεθεί ο αγνοούμενος

Ηράκλειο
Νίκος Δερμιτζάκης: «Χτενίζουν» κάθε σημείο για να βρεθεί ο αγνοούμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τρίτη μέρα ψάχνουν τον άνθρωπο που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή που βρισκόταν στις Γούρνες

Μα αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον 82χρονο Νίκο Δερμιτζάκη ο οποίος εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο που έμενε το μεσημέρι της Κυριακής και από τότε κανείς δεν τον έχει δει.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας και από εκείνη τη στιγμή έχει προκληθεί μεγάλη κινητοποίηση τόσο στην ΕΛΑΣ όσο και στην Πυροσβεστική, η συνδρομή της οποίας ζητήθηκε χτες με υπαλλήλους της ΕΜΑΚ και διασωστικό σκύλο.

Για τρίτη μέρα, λοιπόν, οι έρευνες δεν σταματούν και η αγωνία για την οικογένεια του άτυχου ηλικιωμένου που πάσχει και από άνοια, «χτυπά» κόκκινο. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Συγγενικό του πρόσωπο μιλώντας στο neakriti.gr, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης δεν είχαν κανένα νεότερο από το πρόσωπό τους. «Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας κάποιος άνθρωπος που μπορεί να τον είδε. Παρά μόνο η αστυνομία η οποία μας ενημέρωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται τόσο από αστυνομία όσο και από ΕΜΑΚ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νίκος Δερμιτζάκης την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν είχε πάνω του κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει σε περίπτωση που κάποιος τον εντοπίσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγνοούμενος, που είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, βρισκόταν για διακοπές στις Γούρνες μαζί με το γιο του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο διότι πάσχει από άνοια, ενώ αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα: Μπορεί να περπατήσει, αλλά δεν μπορεί να ανέβει -για παράδειγμα- σκάλες. Όλοι περιμένουν ακόμα και για ένα θαύμα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News