Συνάντηση Αυγενάκη με τον υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας

Ηράκλειο
Συνάντηση Αυγενάκη με τον υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας γι' αυτή τη συνάντηση;

Συνάντηση ανάμεσα στον Γραμματέα της Π.Ε. Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γερμανό Υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας, κ. Τόμας Ράκελ, και τον Διευθυντή του Ιδρύματος Konrad Adenauer, κ. Χέρνι Μπόνετ, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε την μελλοντική συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα παιδείας, έρευνας, ψηφιακής και τεχνολογικής πολιτικής. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Γερμανός Υφυπουργός συνεχάρη την Νέα Δημοκρατία για την εξαιρετική πορεία και επίδοσή της στις ευρωεκλογές, καθώς και για το πρόγραμμά της το οποίο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων, όπως φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ. ευχαρίστησε τον κ. Ράκελ για την μέχρι τώρα συνεργασία των δύο χωρών, και τον διαβεβαίωσε για την συνέχιση και ενίσχυση αυτής της συνεργασίας από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Αναφορικά με την συνάντηση, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε, «Η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μια δυναμική που βασίζεται στον καθαρό προγραμματικό της λόγο και στην σχέση αλήθειας που έχει χτίσει με τους Έλληνες πολίτες. Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών συνιστά απόδειξη εμπιστοσύνης των Ελλήνων στο όραμα του Προέδρου μας, και την οριστική καταδίκη του λαϊκισμού. Στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Παράταξής μας οι Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν ήδη έναν αξιόπιστο εταίρο. Την επόμενη μέρα, η Ελλάδα θα είναι στην πρώτη γραμμή της εκπαιδευτικής και ψηφιακή πολιτικής για μια δυνατή οικονομία, μια καλύτερη παιδεία, για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News