Και δύο ανήλικοι στις συλλήψεις των αστυνομικών για πλαστογραφία

Ηράκλειο
Και δύο ανήλικοι στις συλλήψεις των αστυνομικών για πλαστογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έλεγχος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» έβγαλε... λαβράκι και 10 συλλήψεις

Η προσπάθεια 10 αλλοδαπών να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, δε στέφθηκε με επιτυχία αφού ο έλεγχος των αστυνομικών του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου τους έπιασε στα «πράσα».

Το Σάββατο, λοιπόν, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» έξι άντρες ηλικίας 19 έως 27 ετών, δύο γυναίκες από 36 έως 42 ετών και δύο ανήλικα παιδιά –ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Και οι τέσσερις κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι 10 αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ρουμανίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας και Βελγίου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (08.06.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» δέκα αλλοδαποί και συγκεκριμένα έξι άνδρες ηλικίας από 19 έως 27 ετών, δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 42 ετών και ανήλικοι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ρουμανίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας και Βελγίου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News