Νικολέτα Σφακιανάκη: Θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία;

Ηράκλειο
Νικολέτα Σφακιανάκη: Θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για την πολιτική, αλλά και τις αποφάσεις που έχει πάρει για το μέλλον της

«Έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του κόσμου, της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Μ’ αυτά τα λόγια η Νικολέτα Σφακιανάκη απαντά σε όλες εκείνες τις φήμες που τη θέλουν να «κλειδώνει» η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Ηρακλείου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Νικολέτα έκανε την ανατροπή λέγοντας ξεκάθαρα ότι η σημερινή εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» είναι η τελευταία για την ίδια ως δημοσιογράφος, καθώς από απόψε το βράδυ τα πράγματα για την ίδια θα είναι διαφορετικά. Θα βρεθεί ενώπιον του κόσμου, αλλά από ένα άλλο μετερίζι.

Η κουβέντα της με την Ιωάννα ήταν βαθιά πολιτική, με τη Νικολέτα να σχολιάζει ότι η σχέση της με την πολιτική υπάρχει από τότε που θυμάται τον εαυτό της παιδί. «Προέρχομαι από μία οικογένεια που είχε πολιτική αντίληψη, θυμάμαι και σαν παιδί να συζητάμε για τα πολιτικά, αλλά και σαν φοιτήτρια είχα πολιτική παρουσία, πάντα με γοήτευε η πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, για όλες εκείνες τις επιλογές που παίρνει ένας άνθρωπος, ιδιαίτερα όταν αυτές είναι μεγάλες και σοβαρές, η Νικολέτα Σφακιανάκη είπε πως «τις αλλαγές που κάνει κάποιος, θα πρέπει να τις κάνει την περίοδο που είναι καλά. Όταν παίρνεις την απόφαση με τη λογική, είσαι αποφασισμένος. Την όποια αλλαγή έχω αποφασίσει να κάνω, την κάνω ενώ είμαι καλά στη δουλειά μου και νιώθω την αγάπη του κόσμου και των συναδέλφων μου. Έχοντας φυσικά το στήριγμα του συζύγου μου και της οικογένειάς μου, προχωράω».

Για τα 11 χρόνια που βρίσκεται στον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV και υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, η Νικολέτα στάθηκε τίμια απέναντι στον κόσμο: «Μέχρι και σήμερα, η παρουσία μου στον κόσμο είναι δημοσιογραφική και στο βαθμό που μπορούσα, στάθηκα στα θέματα με αντικειμενικότητα.».

Στη συνέχεια, μάλιστα, τόνισε ότι «εδώ μου έμαθαν την ευθύνη. Ότι αυτό που λες πρέπει να το έχεις ψάξει. Είσαι υπεύθυνος ως δημοσιογράφος για εκείνα που λες στον κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News