Προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους για Γαλλία & Ιταλία, αλλά συνελήφθησαν

Ηράκλειο
Προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους για Γαλλία & Ιταλία, αλλά συνελήφθησαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπάθησαν να ταξιδέψουν τρεις αλλοδαποί από το Ηράκλειο στην Ιταλία και τη Γαλλία, όμως δεν τα κατάφεραν.

Σε έλεγχο που προχώρησαν χτες αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, οι αλλοδαποί ηλικίας 21, 25 και 28 ετών επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας και Αυστρίας.

Και οι τρεις συνελήφθησαν.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χτες (03.06.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τρείς αλλοδαποί και συγκεκριμένα 21χρονος, 25χρονος και 28χρονη, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας και Αυστρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News