Θάνατος π. Ηλία Βολονάκη: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

Ηράκλειο
Θάνατος π. Ηλία Βολονάκη: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγαπητός ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Τίτου έσβησε ειρηνικά και ήσυχα δίνοντας προηγουμένως έναν μεγάλο αγώνα για την ζωή με δύναμη και υπομονή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του εκλιπόντος π. Ηλία Βολονάκη, εφημέριο επί δεκαετίες στον Ι. Ν του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο.

Ο αγαπητός ιερέας έφυγε από την ζωή, σκορπώντας θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε κλήρο και λαό.

Η πρεσβυτέρα Καλλιόπη Βολονάκη και μέλη της οικογένειας μέσω του κειμένου που απέστειλαν στο neakriti. gr,  θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους όσοι στις δύσκολες στιγμές βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και της συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά αναφέρεται :

«Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, τους Σεβασμιότατους Αρχιερείς της Κρήτης, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου, τον κλήρο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλειο Λαμπρινό, τις πολιτικές αρχές, τους εκπροσώπους αρχών και θεσμών, τους συγγενείς, τους φίλους και όλους όσοι  παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Ηλία Βολονάκη. Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στον Ιερατικώς Προϊστάμενο, στους Εφημερίους, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, στους ιεροψάλτες και όλους τους εργαζόμενους του Ιερού Ναού Αγίου Τίτου για την οργάνωση του προσκυνήματος του σκηνώματος του εκλιπόντος και της εξοδίου ακολουθίας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους απηύθυναν ή δημοσίευσαν λόγους αγάπης και τιμής για το πρόσωπο και το έργο του αγαπημένου μας πατρός Ηλία, πρωτίστως τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο, καθώς επίσης και τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κ.κ. Ανδρέα.

Τέλος, θερμά ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια και τις δωρεές στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου, καθώς και σε ευαγή ιδρύματα εις μνήμην του κοιμηθέντος πατρός.

Η πρεσβυτέρα Καλλιόπη Βολονάκη, τα παιδιά και τα εγγόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News