Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: 13 συλλήψεις μέσα σε μία μέρα για πλαστογραφία

Ηράκλειο
Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: 13 συλλήψεις μέσα σε μία μέρα για πλαστογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο λόγος για 12 άντρες και μία γυναίκα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από χτες, Σάββατο, 13 αλλοδαποί οι οποίοι πιάστηκαν στην προσπάθειά τους να φύγουν από το Ηράκλειο και να ταξιδέψουν στην Ιταλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί ηλικίας 22 έως 64 ετών επέδειξαν πλαστά έγγραφα. Πρόκειται για 12 άντρες και μία 43χρονη γυναίκα.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα ήταν αρχών Εσθονίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας και Ισπανίας και τελικός στόχος ήταν να φτάσουν στην Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χτες (01.06.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» δεκατρείς αλλοδαποί, ηλικίας από 22 έως 64 ετών και 43χρονη, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Εσθονίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News