Προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Ηράκλειο
Προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο αλλοδαποί

Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όμως δεν τα κατάφεραν και τελικά πιάστηκαν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη συνελήφθησαν ένας 41χρονος και μία 45χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς, οι δύο αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από την πόλη με προορισμό τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (30.05.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» δύο αλλοδαποί, 41χρονος και 45χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News