Τα νερά της βροχής… «πλημμύρισαν» δρόμο στου Κορώνη Μαγαρά

Ηράκλειο
Τα νερά της βροχής… «πλημμύρισαν» δρόμο στου Κορώνη Μαγαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και πάνω από μία εβδομάδα, μεγάλες ποσότητες νερού «χάνονται» στο οδόστρωμα

Ανεξέλεγκτα «τρέχει» το νερό στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο, για παραπάνω από μία εβδομάδα.

Όπως ανέφερε, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, μιλώντας στο neakriti.gr, η διαρροή έχει παρατηρηθεί στις οδούς Κερατοκάμπου και Μνησικλή για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας, με τη ροή του νερού που “χάνεται” να είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον κάτοικο, «το νερό κυλάει σα καταρράκτης, με αποτέλεσμα, καθημερινά σπαταλιέται άσκοπα μεγάλη ποσότητα νερού». «Είναι αμαρτία να “χάνεται” τόσο νερό χωρίς λόγο».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η ποσότητα του νερού που “τρέχει” είναι μεγάλη, με τον κάτοικο, δε, να αναφέρεται και σε ένα ακόμη πρόβλημα που ανακύπτει, αυτό της ολισθηρότητας του οδοστρώματος στο σημείο. Όπως σχολιάζει ο κάτοικος: «Χτες, λίγο έλειψε να έχω ατύχημα με τη μηχανή μου, περνώντας από το σημείο».

Και όλα αυτά, σε μία περιοχή του Ηρακλείου, στην οποία αρκετά συχνά εντοπίζονται προβλήματα με την υδροδότηση, σύμφωνα με τον κάτοικο.

Τι απαντά η ΔΕΥΑΗ;

Όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής, «Ο ίδιος έχω απευθυνθεί δύο φορές στη ΔΕΥΑΗ, αναφορικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως εισπράττω πλήρη αδιαφορία».

Από τη πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, κ. Γιώργος Βουρεξάκης, απαντά στο neakriti.gr πως «δεν πρόκειται για κάποια βλάβη ή διαρροή, αλλά για τα νερά των βροχοπτώσεων τα οποία είχαν συσσωρευτεί στα πρανή».

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Βουρεξάκης «η τεχνική μας υπηρεσία δεν έχει λάβει κάποια καταγγελία από τους πολίτες σχετικά με τη συγκεκριμένη περιοχή».

Μπορεί, λοιπόν, μεγάλη ποσότητα πολύτιμου νερού να “χάνεται” στο οδόστρωμα, όμως, τουλάχιστον, δεν πρόκειται για νερό, το οποίο θα αξιοποιείτο για τις ανάγκες των δημοτών του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News