52 κιλά κάνναβης στο Ηράκλειο: Σήμερα οι απολογίες

Κρήτη
52 κιλά κάνναβης στο Ηράκλειο: Σήμερα οι απολογίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι οι δύο Κρητικοί που συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη και οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης ποσότητας κάνναβης μεγαλύτερης των 52 κιλών, που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης μέσα σε αυτοκίνητο, στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Την αποκάλυψη του θέματος έκανε προ ημερών του neakriti.gr.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος τους άσκησε κακουργηματικές διώξεις: Στον 36χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στον 40χρονο ποινική δίωξη για απλή συνέργεια στην εν λόγω διακίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Ο 36χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι η μεταφορά της ποσότητας του χασίς από τον Πειραιά στο Ηράκλειο έγινε για λογαριασμό άλλου ατόμου. Από την πλευρά του, ο 40χρονος συγκατηγορούμενός του, στο όνομα του οποίου έγινε η ενοικίαση του οχήματος με το οποίο μεταφέρθηκε η ναρκωτική ουσία, ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε το παραμικρό για το χασίς.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στο γραφείο του ανακριτή Ηρακλείου στη 1 σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News