default-image

Βρήκαν το δράστη που έκλεψε 19.500 €, ένα χρόνο μετά

Ηράκλειο
Βρήκαν το δράστη που έκλεψε 19.500 €, ένα χρόνο μετά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής – Σχηματίστηκε δικογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χρειάστηκαν περίπου ένας χρόνος και δύο μήνες για να εξιχνιαστεί η υπόθεση κλοπής που έγινε μεταμεσονύχτιες ώρες την 1η μέρα του Μαρτίου, σε βάρος ενός 41χρονου ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου απέδωσαν καρπούς και εντοπίστηκε ο 30χρονος δράστης που εκείνο το βράδυ με καλυμμένο το πρόσωπό του και επιβαίνοντας σε φορτηγό, απείλησε τον 41χρονο με όπλο και του απέσπασε 19.500 ευρώ.

Από την ενδελεχή και πολύμηνη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και τη μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία εμπλέκεται ο 30χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και θήκες μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Ο 30χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ληστεία, η οποία διαπράχθηκε την 01.03.2018, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τη διάπραξη της εν λόγω ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μεταμεσονύχτιες ώρες της 01.03.2018 άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με την απειλή όπλου απέσπασε από τον 41χρονο το χρηματικό ποσό των 19.500 ευρώ.

Από την ενδελεχή και πολύμηνη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και τη μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία εμπλέκεται ο 30χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30.05.2019) το πρωί στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και θήκες μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Ο 30χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News