Άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο - Λαχτάρισαν οι επιβάτες

Ηράκλειο
Άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο - Λαχτάρισαν οι επιβάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε φωτογραφίες από το λεωφορείο - Έσπασε το τζάμι του οχήματος

Λαχτάρισαν τουρίστες και οδηγός λεωφορείου το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η διαδρομή από το αεροδρόμιο προς τη Χερσόνησο ήταν περιπετειώδης.

Όπως καταγγέλλει ο οδηγός του λεωφορείου στο neakriti.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στην εθνική οδό στο ύψος του Καρτερού. Άγνωστος ή άγνωστοι άρχισαν να πετούν πέτρες, ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει και μέσα κάθονταν επιβάτες, ο τελικός προορισμός των οποίων ήταν το ξενοδοχείο τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία και όπως φαίνεται στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες, από τον πετροβολισμό έσπασε το πλαϊνό τζάμι της πόρτας προκαλώντας ζημιά στο αυτοκίνητο. Άμεσα ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και κάλεσε την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο σημείο και η Πυροσβεστική για προληπτικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία δέχτηκε γενικότερα κλήσεις για δράστες που πετούσαν πέτρες σε Ι.Χ. στον κόμβο αερολιμένα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο περιστατικό πετροβολισμού του λεωφορείου.

Όσον αφορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Κρήτης τόνισε ότι ναι μεν κλήθηκαν, αλλά για προληπτικούς λόγους. Δε χρειάστηκε η επέμβαση των υπαλλήλων της υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό κάποιου επιβάτη.

Πάντως, όπως καταγγέλλει ο οδηγός του λεωφορείου, μέσα στο όχημα υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ευτυχώς όμως κανείς δεν έπαθαν το παραμικρό. «Ευτυχώς είχα και δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο τους πήρε και τους πήγε στο ξενοδοχείο, για να μην ταλαιπωρηθούν οι άνθρωποι» δήλωσε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο καταγγέλλων.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News